Immorent-Canarias Makelaar OG, Specialist in het verhuren van onroerend goed op Gran Canaria, spanje.

Deutsch Englisch Nederlands España

Immorent-Canarias Gran Canaria

Het huren van een huis of bungalow of appartement op Gran Canaria,

voor langere tijd:


De meeste verhuurders hier op Gran Canaria bieden objecten aan voor langere tijd, met meestal een huurcontract van 1 jaar.

De huurovereenkomsten van een  jaar verlengen zich automatisch tot 5 jaar, dit is wettelijk bepaald.

Voor deze objecten gelden dan ook de residenten tarieven die vele malen gunstiger zijn dan de toeristen tarieven. Daar het toeristen tarief meestal een dagprijs is.

Bij het afsluiten van een huurovereenkomst, is het hier op Gran Canaria de regel dat de borg en de eerste maand huur bij het onderteken van de overeenkomst cash betaald word.

de daarop volgende huur betalingen kunnen dan op verzoek van de eigenaar van de woning cash of via de bank betaald worden.


De commissie van de makelaar:

De commissie van de makelaar moet bij het onderteken van de overeenkomst ook cash betaald worden deze commissie is in de meeste gevallen het bedrag van 1 maand huur van het gehuurde.


Het opzeggen van een huurovereenkomst:

Het opzeggen van de huurovereenkomst kunt u in de meeste gevallen pas als het eerste huurverdrag afloopt, echter is er ook de mogenlijkheid dit eerder te doen mits er een navolger gezocht word, die het lopende verdrag overneemt.

Aan het einde van de huurovereenkomst word natuurlijk bij het in goede toestand overgeven van het gehuurde de brog weer terug betaald door de verhuurder.


Het houden van huisdieren:

In het zuiden van Gran Canaria is het heel erg moeilijk om iets te huren als u in het bezit bent van de wat grotere huisdieren.

Dit komt meestal niet door de verhuurder maar door de communidad van een complex die het houden van huisdieren in een complex verbied.


-------------------------------------------------------------------------

 

 

Op Gran Canaria liggen de huur prijzen zo tussen de 800 euro en de 3000 euro dit is afhankelijk van de grote van het appartement of bungalow. Zo betaalt men in Playa del Inglés, Maspalomas, Meloneras, Arguineguin, Pasito Blanco, Puerto Rico, Puerto Mogan, San Agustin tussen de 800 tot 2500 euro per maand voor een appartement of bungalow. Het is echter mogenlijk om goedkoper te huren, echter dan zijn de accomodaties vaak in slechte toestand en slecht gemeubileerd.

-------------------------------------------------------------------------

U moet weten dat Playa del Igles is gebouwd in de zeventiger jaren en dat geld ook voor maspalomas. Meloneras en alle plaatsen die daarna komen zijn wat jonger.

-------------------------------------------------------------------------

Wilt u goedkoper huren dan is het aan te raden om wat buiten de toeristen zone te zoeken daar zijn de prijzen beduidend gunstiger en het aantal m2 hoger. Deze plaatsen liggen meestal 5 tot 15 auto minuten van de toeristische zone verwijderd.

-------------------------------------------------------------------------

vanuit nederland

Voor prijzen en foto's kijk op onze website heeft u wat gevonden stuur ons dan een email met daarin de ref. nummers en de plaats waar het object zich bevind met de vragen die u heeft.

wij sturen u het andwoord in de volgende 3 werkdagen.

info@immorent-canarias.com

Bellen kan ook op het volgende nummer

0034 630 436 775

Van Maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur

In het weekeinde zijn we gesloten!

-------------------------------------------------------------------------

bent u op het eiland

Als u al op het eiland bent kunt u ons telefonisch bereiken onder het volgende nummer

630 436 775

Voor verdere vragen zijn wij van Immorent-Canarias u graag van dienst.

-------------------------------------------------------------------------