Makelaardij Immorent-Canarias Specialist in het kopen en verkopen van Exclusief onroerend goed in Gran Canaria, Spanje

Deutsch Englisch Nederlands España

Exclusief onroerend goed

3410 Finca met land en nog veel meer in de beste zone van Gran Canaria.

Op 3 hectare totale gronstuk oppervlakte. Met allerlei fruitbomen,
Wijnbouw met beide rassen voor rode wijn en witte wijn. Het perceel is op verschillende hoogte, voornamelijk vlak. Van alle kanten heb je een fantastisch uitzicht op de bergen en de natuur. Er zijn verschillende huizen, zoals de grote finca met 3 wooneenheden ect. Voor de finca is er een parkeerplaats voor ongeveer 15 auto's.
Omschrijving Finca:
1e deel: woonkamer, 3 slaapkamers met 3 badkamers en groot terras.

2e deel, trap buiten:
Woonkamer, 1 slaapkamer en 4 kleine extra kamers, aparte keuken

3e deel van het huis, aan de rechterkant: zeer grote kamer, met groot zwembad, grote ramen met fantastisch uitzicht en de buitenbad.

Er is een zeer grote grot, die gebruikt wordt als wijnkelder. Met tafels en stoelen.

en er is ook een tweede grot, die dient als een waterreservoir

Extra Huis / Pension: grote woonkamer, 1 slaapkamer, keuken, 2 badkamers, terrasAankoopprijs: 2,2 miljoen euro

3410 Land mit Finca

___________________________

Ref N º: 3280 Meloneras, Grote villa met 6 slaapkamers en 5 badkamers op 328 m² woonoppervlak met een perceel oppervlakte van 841 m² met tuin en veel groen. In en om het huis zijn hoogwaardige materialen verwerkt. Uitzicht op zee en uitzicht op de golfbaan van Maspalomas. U heeft veel privacy rond het huis en op de terrassen. Ruime lichte kamers. Luxe meubilair inbegrepen. zeer ruime keuken die van alle gemakken is voorzien, en een tweede keuken die ook niks te wensen overlaat. Computernetwerk in bijna alle kamers, airconditioning in de slaapkamers, inloopkledingkast. In het trappenhuis een trapleuning van hoogwaardig roestvrij staal en een wand van glasbouwstenen. 3 terrassen, tuin met palmen die u uitnodigt om veel buiten te zitten om te genieten van het mooie weer. zwembad met warmtepomp waarin u lekker kunt afkoelen na het zonnebaden. Parkeerplaats voor 1 auto. 50 MB internet down-en upstream.

Verkoopprijs: 1.399000, - €

Meloneras 3280.jpg

___________________________

Ref N º: 3180, Finca in het zuiden van het eiland, op 2 verdiepingen, ook zeer geschikt voor grote familie of 2 wooneenheden, want in totaal 7 slaapkamers. Bovenste gedeelte, de belangrijkste oppervlakte van 160 m² oppervlakte. Eigen parkeerplaats, grote betegelde terrassen variëteit, met fruitbomen, plus apart gastenverblijf. Afgesloten patio's met bovenwoning: hal, aparte keuken met oven en keramische kookplaat. Grote woonkamer met flat screen tv, telefoon en internetaansluiting. Vanuit de woonkamer open te stellen deuren naar een niet-zichtbaar groot terras met solarium. Eetkamer en kantoor, slaapkamer met twee vaste kasten en een groot tweepersoonsbed. Eigen badkamer met wasmachine. Tweede Slaapkamer bad met een tweepersoonsbed. Nog een duik in het entreegebied met wasmachine. tuin. Beneden in het huis over 260 m² oppervlakte, uit te breiden met 4 slaapkamers, aparte keuken, woonkamer. Alle 4 de slaapkamers hebben een aparte badkamer. Dit gedeelte is nog niet helemaal klaar. Daarnaast grote watertank. Centraal en toch rustig. Een korte rit naar het strand en het winkelcentrum.

Koop Prijs: 950.000, - €

3180 finca im suden.jpg

____________________

Ref N º: 3121 Salobre Golf, mooi huis op golfbaan met 2 slaapkamers en 2 badkamers op 90 vierkante meter leefruimte. Met uitzicht op een golfbaan en zee. Zeer goed ingericht, met terras eetkamer, keuken met oven, 4 pits keramische kookplaat en een eethoek. Bad. Master slaapkamer met een tweepersoonsbed, de tweede Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Gemeenschappelijk zwembad. Comunidad: 85, - €

Koopprijs: 357.000, - €

salobre golf 3121.jpg

____________________

Refnr: 3072 Monte Leon, Huis met ongeveer 831 m² woon en gebruiksvlak met 4 slaapkamers en 5 badkamers. Het opject heeft een privé zwembad en plaats om te parkeren u komt op het grondstuk via een electrisch bediende poort. Dit huis heeft zicht op zee.

Koopprijs: 3.570.000,- Euro

Monta Leon 3072.jpg

____________________

Refnr: 3065 Maspalomas, Huis met 4 slaapkamers en 3 badkamers op 200 m² woonoppervlak en 600 m² grondstuk. Alle ruimtes zijn zeer licht door de grote ramen, het hele huis is zeer ruim van opzet.Het object heeft een garage en een privé zwembad, Sauna en jakucci. Een aparte keuken voor meer info neem contact met ons op.

Koopprijs: 1,3 Mio Euro

Maspalomas 3065.jpg

____________________

Refnr: 3063 Maspalomas, Huis met 4 slaapkamers en 5 badkamers op 350 m² woon en gebruiksvlak. Met goede materialen gebouwd, recent gerenoveerd. met grote tuin en terrassen die zeer privé zijn omdat men niet naar binnen keijken kan.de badkamers zijn ruim opgezet, en een moderne grote keuken, Airco, De ruimtes zijn zeer licht door de ramen.

Koopprijs: 945.000,- Euro

Maspalomas 3063.jpg

____________________

Refnr: 2989 Excl, Maspalomas

** Loading Image **

More Info trough e-mail

Mehr Information per E-Mail

Meer Info op Aanurhag

____________________

 

info@immorent-canarias.com