Makelaardij Immorent-Canarias Specialist in het huren en verhuren van onroerend goed met 3 slaapkamers in Santa Brigida Gran Canaria, Spanje

 

Deutsch Englisch Nederlands España

Santa Brigida met 3 Slaapkamers

Ref N º: Tafira 5, Appartement met 3 slaapkamers, 1 badkamer, grote woonkamer, ongemeubileerd. Terras, mooi uitzicht. Telefoon en internetaansluiting beschikbaar. Dieren alleen met toestemming van de verhuurder. Een garage parkeerplaats is inbegrepen in de huurprijs.

Huurprijs: 650, - Euro excl.. Water en elektriciteit

Tafira 5.jpg

____________________

Refnr: Santa Brigida 14 (Valsequillo), Huis met 3 slaapkamers en 2 badkamers op 100 m². Terras, tuin, tuinmeubilair. Woonkamer met een comfortabele sofa, tv, grote ramen naar het terras. Slaapkamer met grote ingebouwde kasten en een tweepersoonsbed. Kleine kamer met een bank en 3e Slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Aparte keuken met oven, 4 pits elektrische kookplaat en koelkast, eethoek. Tuin met bomen en gras.

Huurprijs: 875, - Euro excl.. Water en elektriciteit

Santa Brigida 14.jpg

____________________

Ref N º: Santa Brigida 10, Valsequillo, 3 kamer appartement met 140 m² woonruimte, met een klein balkon. Grote keuken met keramische kookplaat en koelkast, eethoek. Woonkamer met grote hoekbank. Slaapkamer met een tweepersoonsbed en zeer grote slaapkamer kast. 1 bad en 1 douche. Open haard. Grote garage. Huisdieren zijn toegestaan.

Huurprijs: 600, - € excl.. Water en elektriciteit

Santa Brigida 10.jpg

___________________