Makelaardij Immorent-Canarias Specialist in huren en verhuren van onroerend goed met 3 slaapkamers in San Fernando Gran Canaria, Spain

 

Deutsch Englisch Nederlands España

San Fernando met 3 Slaapkamers

 

Refnr: San Fernando 128, appartement met 3 slaapkamers op ongeveer 75 mē, in de 2e verdieping zonder lift. Geen balkon en geen terras. Woonkamer met L-bank en een eethoek. Aparte keuken met 4 pits pits kookplaat, grote koelkast. 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en ingebouw kast.

Huur: 630, - Euro excl. Water en elektriciteit

San Fernando 128.jpg

____________________

Ref N º 116 San Fernando, appartement met 3 slaapkamers op de eerste etage. Woonkamer met zithoek, kast en tv, gesloten balkon. Aparte keuken met 4 pits keramische kookplaat, oven, grote koelkast en gesloten patio met wasmachine. Badkamer met douche. Grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en een aparte badkamer. Op het dakterras 3de Verdieping is er een terras voor iedere woning, met uitzicht op de bergen. Parkeren voor de deur van het complex mogelijk. Huisdieren bespreekbaar. Het is slechts een korte wandeling naar winkels restaurants en bars.

Huurprijs: 600, - excl. Water en elektriciteit

San Fernando 116.jpg

____________________

Ref N º: San Fernando 101, Duplex woning met 3 slaapkamers, 80 m² woonoppervlakte, afgesloten balkon. Woonkamer met grote sofa, TV, eethoek, gasten badkamer, kleine keuken met gasfornuis. 2 slaapkamers met tweepersoons bedden, bad, wasmachine. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Huurprijs: 525, - € excl.. Water en elektriciteit
Borg: 2 maanden huur

San Fernando 101.jpg

____________________

Ref N º: San Fernando 100, Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers op 92 vierkante meter leefruimte. Woonkamer met goede inrichting, flatscreen-tv en airconditioning warm en koud. Aparte keuken met oven en keramische kookplaat, grote koelkast. Badkamer en gastentoilet. 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed. Kleine staan balkon, gemeenschappelijk zwembad. Parkeerplaats inbegrepen.

Huurprijs: 831, - € excl.. Water en elektriciteit

San Fernando 100.jpg

____________________