Makelaar Immorent- Canarias Specialist in het huren en verhuren van onroerend goed in Salobre en Salobre Golf op Gran Canaria, spanje

 

Deutsch Englisch Nederlands España

Salobre en Salobre Golf Info

Salobre is een klein dorp achter Talbero. Met de auto, is het een paar minuten rijden (ongeveer 7 km) naar het strand van Maspalomas / Playa. Hier vindt u de rust en stilte, weg van de drukte van het toerisme, ongeveer 2 km van de supermarkt Mercadona, Tablero. In Salobre vindt u meestal huizen, appartementen en bungalows met 1 slaapkamer of 2 tot 3 slaapkamers en finca's. Deze plaats is een beetje rustiek en dus krijgt je ook gunstigere huurprijzen. Huurprijzen gemiddeld voor kleinere accommodaties ongeveer van 700, - tot 900, - Euro.

salobre immorent canarias (1).jpg
salobre immorent canarias.JPG
 

Salobre Golf, gelegen in een typische zone voor het zuiden van het eiland, met ravijnen, vulkanische rotsen en uitzicht op de bergen en de zee, de fairways en tuinen in schril contrast met de woestijn-achtige omgeving. Hier vindt u exclusieve villa's en chalets, een hotel en een golfbaan. Hier heb je een 24-uur per dag beveiliging. Hier vindt u vooral grotere huizen, met 2, 3 of 4 slaapkamers. Huurprijzen gemiddeld kleinere accommodatie op ongeveer 1.000, - Euro.

 

salobre golf immorent canarias.jpg

salobre golf immorent canarias (1).jpg