Makelaardij Immorent-Canarias Specialist in het huren en verhuren van onroerend goed met 3 slaapkamers in Puerto Rico Gran Canaria, Spanje

 

Deutsch Englisch Nederlands España

Puerto Rico met 3 Slaapkamer

 

Refnr: Puerto Rico 43, Duplex op ca. 200 mē. Met 3 badkamers en 3 slaapkamers. Woonkamer met grote L-bank en een televisie. toegang tot de betegelde terras en tuin met tuinmeubelen Aparte keuken met een oven en een grote koelkast 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed en inbouwkast 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Garage, berging. Wasmachine, Gemeenschappelijk zwembad en ongeveer 10 minuten van het strand Centraal in de buurt van de winkelcentra gelegen.

Huur: 1.190, - euro exclusief Water en elektriciteit

Puerto Rico 43

___________

Refnr: Puerto Rico 42, appartement met 3,5 slaapkamers op ca. 130 mē op 2 verdiepingen uitgericht naar het zuiden. 2 badkamers, terras en berging. Woonkamer met 2 zits bank, 3 pits zits bank en een televisie. Airconditioning. Aparte keuken met 4 pits pits keramische kookplaat, oven, grote koelkast en wasmachine, eethoek. 1 slaapkamer met tweepersoonsbed, 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden en 1 slaapkamer met 1 bed. Dakterras. Toiletten en badkamer met bad.

Huur: 760, - Euro excl. Water en elektriciteit

Puerto Rico 42

___________