Makelaardij Immorent-Canarias Specialist in het huren en verhuren van onroerend goed met 2 slaapkamers in Playa del Cura Gran Canaria, Spanje

 

Deutsch Englisch Nederlands España

Playa del Cura met 2 Slaapkamers

 

Refnr: Playa del Cura 19, Bovenste deel van duplex huis met 2 slaapkamers en een terras met uitzicht op de bergen. , Rustig gelegen in de bergen. ongeveer 5 minuten naar het winkelcentrum en de zee met de auto. Woonkamer word nog ingericht door de eigenaar. Telefoonverbinding mogelijk. Keuken met 4 pits keramische kookplaat. Slaapkamers met een tweepersoonsbed. douche, wasmachine voor twee wooneenheden. Huisdieren zijn toegestaan.

Huur :. 750, - Euro incl water en elektriciteit

Playa del Cura 25 vermietung verhuur rentals

____________________

Refnr: Playa del Cura 2, Appartement op 80 m2 woonoppervlakte op de 2e verdieping met 2 slaapkamers. Mooie grote terras met uitzicht op de zee. Grote woonkamer zeer helder, met tv en schotelantenne. Slaapkamer met een tweepersoonsbed.

Huur: 1100, - Euro incl. Water en elektriciteit en parkeer plaats

** Loading Image **** Loading Image **** Loading Image **** Loading Image **** Loading Image **** Loading Image **

____________________

Refnr: Playa del Cura 6, 2 kamer appartement op 65 m2 woonoppervlakte op de 4e verdieping. Super uitzicht, een terras met direct uitzicht op de zee en het strand.

Huur: 650, - Euro excl. Water en elektriciteit

** Loading Image **

____________________

Refnr: Playa del Cura 10, appartement met 2 slaapkamers, 1 badkamer en amerikaanse keuken. Het heeft een balkon met zicht op zee op ongeveer 60 m² woonoppervlak. Het complex heeft een verwarmt zwembad.

Huur: 1100, - Euro incl. Water en elektriciteit en parkeer plaats

Playa del Cura 10

____________________