Makelaardij Immorent-Canarias Specialist in het huren en verhuren van onroerend goed met 3 slaapkamer in Playa de Arinaga Gran Canaria, Spanje

Deutsch Englisch Nederlands España

Playa De Arinaga met 3 Slaapkamers

 

 

Ref N : Playa del Arinaga 35, ongemeubileerd, Groot rijtjeshuis op 225 m woonoppervlak op het zuiden op 3 etages. 3 slaapkamers en 2 badkamers. inclusief grote garage voor meerdere auto's, berging, aangrenzende tuin. Ruime en lichte keuken met oven, keramische kookplaat, vaatwasser en grote koelkast. Woonkamer, WC op de begane grond met douche. 3 slaapkamers, de slaapkamer erg ruim met een eigen kleedkamer, de andere twee zijn een beetje kleiner. Alle slaapkamers zijn helder. Volledige badkamer naast de slaapkamers. Op de derde verdieping is er een dak met een beschut zonneterras met uitzicht op de zee. Aan de achterzijde is nog een kleiner terras, dat ook beschut is tegen de wind.

Borg: 2 maanden huur.

Huurprijs: 1.300, - Euro excl. Water en elektriciteit

Playa de Arinaga 35

____________________

Ref N º: Playa del Arinaga 26, Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers op de 3de Verdieping, op het zuiden. Op ongeveer 110 m² oppervlakte. Woonkamer met comfortabele bank, kast en TV. Balkon. 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed en een lege kamer. Grote nieuwe keuken met eethoek, 4 pits keramische kookplaat en een grote koelkast. Badkamer en een gastentoilet. Wasmachine. Geen lift. Huisdieren zijn niet toegestaan. Garage inbegrepen.

Huurprijs: 480, - excl. Water en elektriciteit

Playa de Arinaga 27.jpg

____________________

Refnr: Arinaga 4, Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers op 90 m² woonoppervlak. wasmachine, vaatwasser, oven en 4-keramische kookplaat. TV en DVD. Woonkamer met eethoek, keuken met eethoek, toegang tot internet mogenlijk. badkamer met bad. Huisdieren zijn niet toegestaan. Vlakbij de zee en het strand. Klein balkon. Groot dakterras.

Huur: 490, - Euro excl. Water en elektriciteit

arinaga 4.jpg

____________________

Refnr. Playa de Arinaga 16, Flat met drie slaapkamers en 1 badkamer 98 m² leefruimte, zonder lift. Garage ruimte. Aparte keuken met groot werkoppervlak. Kleine woonkamer met tv en eethoek. 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden.

Huurprijs: 450, - € excl.. Water en elektriciteit

Playa de Arinaga 16.jpg

____________________