Makelaardij Immorent-Canarias Specialist in het huren en verhuren van onroerend goed met 3 slaapkamer in Playa de Arinaga Gran Canaria, Spanje

Deutsch Englisch Nederlands España

Playa De Arinaga met 3 Slaapkamers

 

Refnr: Playa del Arinaga 32, Groot appartement met 3 slaapkamers op de eerste verdieping met uitzicht op de zee met direct aan de boulevard. Grote woonkamer met twee verschillende sofa eenheden. Telefoon en internetaansluiting mogelijk. Grote keuken met grote koelkast, 4 pits keramische kookplaat, oven en veel opbergruimte. De eerste slaapkamer met 2 bedden. De tweede slaapkamer met 1 slaapbank en de derde slaapkamer met een tweepersoonsbed. Grote badkamer met douche. Wasmachine en droger worden ook door de verhuurder geplaatst. Huisdieren zijn toegestaan. Geen balkon of terras. Bijzonderheid: de verhuurder koopt nieuwe meubels op zijn kosten, de huurders kunnen hier in mee beslissen! Restaurants, supermarkten, ect. in de directe omgeving.

Verhuurd


Huur :. 900, - Euro incl water / elektra tot 100, - Euro Verbruik

Playa de Arinaga 32

____________________

Ref N º: Playa del Arinaga 26, Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers op de 3de Verdieping, op het zuiden. Op ongeveer 110 m² oppervlakte. Woonkamer met comfortabele bank, kast en TV. Balkon. 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed en een lege kamer. Grote nieuwe keuken met eethoek, 4 pits keramische kookplaat en een grote koelkast. Badkamer en een gastentoilet. Wasmachine. Geen lift. Huisdieren zijn niet toegestaan. Garage inbegrepen.

Huurprijs: 480, - excl. Water en elektriciteit

Playa de Arinaga 27.jpg

____________________

Refnr: Arinaga 4, Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers op 90 m² woonoppervlak. wasmachine, vaatwasser, oven en 4-keramische kookplaat. TV en DVD. Woonkamer met eethoek, keuken met eethoek, toegang tot internet mogenlijk. badkamer met bad. Huisdieren zijn niet toegestaan. Vlakbij de zee en het strand. Klein balkon. Groot dakterras.

Huur: 490, - Euro excl. Water en elektriciteit

arinaga 4.jpg

____________________

Ref N º: Playa de Arinaga 21, appartement met 3 slaapkamers en 1 badkamer 85 m² woonoppervlak in een nieuw gebouwencomplex. Badkamer met douche, woonkamer met eethoek, TV. Keuken met oven en keramische kookplaat. Opslag en garage.

Huurprijs: 500, - € excl.. Water en elektriciteit

Playa de Arinaga 21.jpg

____________________

Ref N º: Playa de Arinaga 19, flat woning met drie slaapkamers en 1 badkamer op de eerste direct Rij naar de zee en het strand in het richting het zuidoosten met Lift, inclusief een parkeerplaats. Grote Amerikaanse keuken voorzien van nieuwe 4 veld keramische kookplaat en een oven. Woonkamer met eethoek, slaapkamer met een tweepersoonsbed en schuifdeuren kast. Tweede Slaapkamer met een eenpersoons bed. wasmachine en droger.

Huurprijs: 500, - € excl.. Water en elektriciteit

Borg: 2 x de huurprijs

Playa de arinaga 19.jpg

____________________

Refnr. Playa de Arinaga 16, Flat met drie slaapkamers en 1 badkamer 98 m² leefruimte, zonder lift. Garage ruimte. Aparte keuken met groot werkoppervlak. Kleine woonkamer met tv en eethoek. 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden.

Huurprijs: 450, - € excl.. Water en elektriciteit

Playa de Arinaga 16.jpg

____________________