Makelaardij Immorent-Canarias Specialist in het huren en verhuren van onroerend goed met 2 slaapkamer in Playa de Arinaga Gran Canaria, Spanje

 

Deutsch Englisch Nederlands España

Playa De Arinaga met 2 Slaapkamers

 

Refnr: Playa de Arinaga 32, appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer, op het zuiden. in de 1e verdieping. Woonkamer met ge´ntegreerde Amerikaanse keuken. , wasmachine, kookplaat. Oven. Airconditioning. In de omgeving zijn er een winkelcentrum en een supermarkt.

Huur: 400, - Euro excl. Water en elektriciteit

Playa de Arinaga 32a.jpg

____________________

Refnr: Playa de Arinaga 31, Appartement woning op ca. 80 m2 woonruimte uitgericht naar het zuiden. 2 slaapkamers. Woonkamer met grote L-bank, eethoek. Great American hoek keuken met 4 pits keramische kookplaat en een grote koelkast. Slaapkamer met een tweepersoonsbed en inbouwkast. 2. Kamer met grote kast en een sofa, terras. Douche. 2x huur als borg.

Huur: 500, - Euro excl. Water en elektriciteit

Playa de Arinaga 31.jpg

____________________

Refnr: Playa del Arinaga 28, Appartement met 2 slaapkamers op ca. 90 m² oppervlakte op 2 verdiepingen aan het strand met garage plaats. Grote badkamer met douche. Grote woonkamer met een bank, flatscreen-tv en een eettafel met uitzicht op de zee. 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en inbouwkast. 1 slaapkamer met een stapelbed, ingericht als kinder kamer. Dakterras.

Huurprijs: 600, - Euro excl. Water en elektriciteit

Playa de Arinaga 28.jpg

____________________

Playa del Arinaga 25, appartement in 3e Verdieping met 2 slaapkamers, ongemeubileerd, in 2de Rij naar de zee en het strand. Aparte keuken met 3-pits keramische kookplaat met uitzicht op zee, badkamer. 2 slaapkamers met vensters 1 met uizicht op zee, de 2e slaapkamer is richting de straat. Telefoon en internetaansluiting mogenlijk. Garage voor 50, - Euro extra. Naast de deur zijn winkels en restaurants, ect. Er is nog een gemeenschappelijk dakterras waar voor iedere bewoner van het complex een kleine berging is waar een wasmachine aansluiting aanwezig is. De verhuurder verlangt dat de huurder minstens maandelijks 1200, - Euro verdient.

Ongemeubileerd - Huur: 550, - Euro excl.. Water en elektriciteit

Gemeubileerd - Huur: 700, - Euro excl.. Water en elektriciteit

Playa del Arinaga 25.jpg

____________________

Playa del Arinaga 24, appartement in 1ste Verdieping met 2 slaapkamers, ongemeubileerd, in 2de Rij naar de zee en het strand. Kitchenette met 3-pits keramische kookplaat (geen koelkast), badkamer. 2 slaapkamers met vensters. En een patio terras. Telefoon en internetaansluiting mogenlijk. Het terras heeft ongeveer 42 m². Garage voor 50, - Euro extra. Naast de deur zijn winkels en restaurants, ect. Er is nog een gemeenschappelijk dakterras wwar voor iedere bewoner van het complex een kleine berging is waar een wasmachine aansluiting aanwezig is. De verhuurder verlangt dat de huurder minstens 1200, - Euro per maand verdient.

Huur: 400, - Euro excl.. Water en elektriciteit

Playa del Arinaga 24.jpg

____________________

Ref N º: Playa del Arinaga 18, 2 slaapkamer appartement 50 m² ,woonkamer met eethoek en lederen bankstel. Op slechts 50 meter van het strand. , TV en Amerikaanse keuken. Deze is uitgerust met oven, fornuis en koelkast.

Huurprijs: 450, - € excl.. Water en elektriciteit

Playa de Arinaga 18.jpg

____________________

Refnr: Playa de Arinaga 15, appartement met 2 slaapkamers in een rustige zijstraat op de begane grond. Badkamer met wasmachine, keuken met kookplaat en eethoek. Woonkamer, Internet en telefoon verbinding. Patio. Master slaapkamer met tweepersoonsbed, 2e slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Geen balkon. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Huurprijs: 330,-euro excl. Water en elektriciteit

playa de arinaga 15.jpg

____________________

Ref N º: Arinaga 3, Appartement met 2 slaapkamers 70 m² woonoppervlak op de begane grond. Parkeerplaats, berging, balkon. Aparte keuken met wasmachine, keramische kookplaat en oven, eethoek. Bad. Huisdieren zijn toegestaan.

Huur: 400, - € excl.. Water en elektriciteit

arinaga 3.jpg

____________________