Makelaardij Immorent-Canarias Specialist in het huren en verhuren van onroerend goed met 1 slaapkamer in Puerto - Playa de Mogan Gran Canaria, Spanje

 

Deutsch Englisch Nederlands España

Playa / Puerto de Mogan en Mogan met 1 Slaapkamer

 

Refnr: Mogan 25, Appartement met 1 slaapkamer op ongeveer 35 mē woonoppervlak, op het zuiden. Woonkamer met 3 zits bank, kleine tv met satelliet verbinding, Amerikaanse keuken. Fornuis en een grote koelkast. Slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een grote inbouwkast. Badkamer met wasmachine. Terras betegeld, uitzicht op de bergen en een beetje zeezicht. Gemeenschappelijk zwembad. Het Shopping Center ligt op 2 minuten lopen, naar het strand ongeveer 15 minuten.

Huur: 500, - Euro excl. Water en elektriciteit

Mogan 25.jpg 

____________________

Refnr: Mogan 23, Appartement op de 5e verdieping met lift en 1 slaapkamer op ongeveer 62 mē uitgericht naar het zuiden. Uitzicht op zee. Modern ingericht woonkamer met airconditioning, satelliet-tv en een Amerikaanse keuken. Slaapkamer met een tweepersoonsbed en inbouwkast. Terras betegeld met houten meubels en een grote parasol, ligbedden. Wifi beschikbaar! Gemeenschappelijk zwembad. Parkeren voor de deur van het complex.

Huur: 750, - Euro excl. Water en elektriciteit

Mogan 23.jpg 

____________________