Makelaardij Immorent-Canarias Specialist in het huren en verhuren van onroerend goed met 1 slaapkamer in Maspalomas Gran Canaria, Spain

 

Deutsch Englisch Nederlands España

Maspalomas met 1 Slaapkamer

 

 

 

 

Maspalomas 566, bungalow met 1 slaapkamer en 1 badkamer met terras. Woonkamer met 2 zits bank, TV. Amerikaanse keuken met 2 pits keramische kookplaat en grote koelkast. Patio naast de keuken met wasmachine, zonder dak. Doucheruimte. Slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en inbouwkast. Terras, open, betegeld, met een bank. Gemeenschappelijk zwembad. Parkeren voor de deur van het complex.

Huurprijs: 800, - excl. Water en elektriciteit

Maspalomas 566360 virtual tour immorent-canarias

klik op het pictogram, om naar de 360 graden tour te gaan.

____________________

Ref N Maspalomas 561, Gerenoveerde duplexbungalow met 1 slaapkamer en een terras omheind. Woonkamer met 2 zits bank en een kleine tv, een keuken met 4 pits keramische kookplaat, grote koelkast. Boven slaapkamer met 2 eenpersoon bedden en een inbouwkast, balkon. Badkamer met grote douche. Gemeenschappelijk zwembad. Parkeren voor de deur van het complex. Het strand van Maspalomas ligt op ongeveer 20 minuten lopen. Naar de supermarkt ongeveer 7 minuten.

Huurprijs: 900, - Euro incl. Water en elektriciteit

Maspalomas 561360 virtual tour immorent-canarias

klik op het pictogram, om naar de 360 graden tour te gaan.

____________________

Ref N : Maspalomas 560, Duplex bungalow met 1 slaapkamer met terras, met woonkamer, L bank, flatscreen-tv. Amerikaanse nieuwe keuken met 3 keramische kookplaat en oven, grote koelkast, wasmachine. Het terras is betegeld, omheind met luifel en zithoek. Op de bovenste verdieping is de slaapkamer met een tweepersoonsbed en een groot dressoir en ingebouwde kledingkast, een klein balkon. Badkamer met bad. Winkels en parkeergelegenheid in de buurt. Busverbinding op het terrein. Gemeenschappelijk zwembad. Kleine dieren met voorafgaande afspraak van de verhuurder mogelijk toegestaan met 2 verhuur aanbetaling.

Huurprijs: 800, - Euro incl. Water en elektriciteit

Maspalomas 560360 virtual tour immorent-canarias

klik op het pictogram, om naar de 360 graden tour te gaan.

____________________

Ref N : Maspalomas 556, duplexbungalow met 1 slaapkamer  in een rustig complex. Hemelsbreed ca. 1,5 km van het strand van Maspalomas. Woonkamer met een slaapbank voor 3 personen en een flatscreen-tv. Amerikaanse keuken met 2 pits keramische kookplaat en grote koelkast. Magnetron met bakfunctie en een kleine eethoek. Open terras met wasmachine. Betegeld terras met een bank en ligstoelen. In de doucheruimte op de bovenste verdieping. Slaapkamer met een tweepersoonsbed en airconditioning, inbouwkast. Gemeenschappelijk zwembad. Parkeren voor de deur van de plant. De dichtstbijzijnde supermarkt is ongeveer 15 minuten.

Huurprijs: 700, - Euro excl. Water en elektriciteit

maspalomas 557 urlaub360 virtual tour

klik op het pictogram, om naar de 360 graden tour te gaan.

____________________

Ref N Maspalomas 558, Duplex bungalow met 1 slaapkamer, terras met heg en zithoek. Woonkamer met een flatscreen-tv, 2 grote banken en een Amerikaanse keuken. Deze is uitgerust met een keramische kookplaat met 2 velden en een grote koelkast. Gastentoilet. Boven slaapkamer met 2 bedden bij elkaar, inbouwkast, balkon. Badkamer met grote douche. Gemeenschappelijk zwembad. Parkeren voor de deur van de plant. Het strand van Maspalomas ligt op ongeveer 20 minuten lopen. Naar de volgende supermarkt ongeveer 7 minuten. Dieren zijn niet toegestaan!

Huur: 800, - Euro incl. Water en elektriciteit

Maspalomas 558

____________________

Ref N Maspalomas 554, bungalow, onlangs gerenoveerd, met 1 slaapkamer en een zeer groot terras. Buiten Betegeld, gedeeltelijk overdekt, wasmachine, privacy door hoorg hek. Zitgedeelte en ligbedden. Woonkamer met L bank, Flat TV. Amerikaanse keuken met oven, 3-pits keramische kookplaat, grote koelkast. Doucheruimte. Een trap leidt naar het slaapgedeelte, met een tweepersoonsbed, kledingkasten en airconditioning. Dieren zijn niet toegestaan. Gemeenschappelijk zwembad. Parkeren voor de deur van het complex. De dichtstbijzijnde supermarkt ongeveer 10 minuten.

Huurprijs: 1.100, - Euro incl. Water en elektriciteit

Maspalomas 554

____________________

Refnr. Maspalomas 537, Bungalow in rustig complex met 1 slaapkamer en 2 terrassen. Woonkamer met l-bank en tv, kleine Amerikaanse keuken en eethoek. 2-pits fornuis en een kleine koelkast. Slaapkamer met een tweepersoonsbed en inbouwkast. Gemeenschappelijk zwembad.

Huurprijs: 800, - Euro excl. Water en elektriciteit

Maspalomas 537

____________________

Refnr. Maspalomas 536, Duplex bungalow met 1 slaapkamer. Terras omheind en betegeld met zithoek. Woonruimte nieuw ingericht met 3 zits slaapbank, grote ladekast met flatscreen-tv en satellietzenders astra 19. Amerikaanse keuken met grote koelkast, wasmachine en keramische kookplaat. Gastentoilet. Op de bovenste verdieping een slaapkamer met tweepersoonsbed en inbouwkast, airconditioning en een frans balkon. Badkamer met douche. Gemeenschappelijk zwembad, kleine supermarkt. Parkeren voor de deur van het complex. Taxi's en bussen in de buurt. Naar het strand ongeveer 1,5 km. Kleine dieren eventueel met toestemming van de verhuurder mogelijk, maar dan 2 x huur borg.

Huur: 800, - incl. Elektriciteit, het water wordt betaald door de huurder

Maspalomas 536

____________________

Refnr: Maspalomas 530, hoek bungalow met groot terras, omheind en betegeld met 1 slaapkamer op 2 verdiepingen. Woonkamer met groot slaapbank, woonkamer en tv. Amerikaanse keuken met grote koelkast, 2 pits keramische kookplaat en oven. Gastentoilet. Overdekt terras met wasmachine met ook droger functie en berging. Op de bovenverdieping is de badkamer met douche en de slaapkamer met 2 bedden en een schommelstoel, evenals een klein balkon. geen huisdieren toegestaan. Gemeenschappelijk zwembad, kleine supermarkt. Parkeerplaats voor het complex. Taxi en bus in de buurt. Naar het strand ongeveer 1,5 km.

Huurprijs: 1000, - Euro incl. Water en elektriciteit tot 50, - Euro verbruik

Maspalomas 530

____________________

Refnr: 515 Maspalomas, Bungalow op 2 verdiepingen met 1 slaapkamer. Keuken met 2 keramische kookplaat, wasmachine, grote koelkast. Woonkamer met 2 zits bank en TV. Groot betegeld terras, omheind. Op de bovenste verdieping bevind zich de slaapkamer met een tweepersoonsbed en inbouwkast en een klein balkon. Badkamer mer bad. Parkeergelegenheid voor de deur van het complex. Op ca. 10 minuten afstand is er een supermarkt.

Huur: 750, - Euro excl. Water en elektriciteit

Maspalomas 515

____________________

Ref: 495 Maspalomas, Bungalow met 1 slaapkamer en een grote gesloten terras. Eettafel, houten tafel, parasol en ligstoelen. Woonkamer met een slaapbank en flatscreen tv. Gastentoilet. Open keuken met 4 pits keramische kookplaat en een grote koelkast. Slaapkamer boven met een tweepersoonsbed en air-conditioning, grote kast. Douche en wasmachine Huisdieren zijn niet toegestaan! Gemeenschappelijk zwembad, kleine supermarkt. Parkeren voor de deur van het complex. Het is ongeveer 25 minuten lopen naar het strand. De dichtstbijzijnde grote supermarkt is ongeveer 15 minuten lopen.

Huren :. 700, - Euro incl. water en elektriciteit

Maspalomas 495.jpg

____________________

Refnr: Maspalomas 490, Bungalow met 1 slaapkamer met 2 verdiepingen en een terras. In een populair complex, rustig gelegen. Moderne woonkamer met 3 zits slaapbank en een flatscreen - tv. Eigenaar biedt Astra antenne voor internationale televisie. Amerikaanse keuken met 2 pits keramische kookplaat, grote koelkast en een kleine koelkast. Gasten - toilet. Op de bovenste verdieping van de badkamer met grote douche en wasmachine. Slaapkamer met een groot tweepersoonsbed en een inbouwkast, commode. Airconditioning. Huisdieren niet toegestaan. Het terras is betegeld met uitzicht op het groen en met terras meubelen. Het terras naar de buren is inmiddels gesloten door een hek. Parkeren voor de deur van het complex. Gemeenschappelijk zwembad. Minimarkt. Het is ongeveer 20 minuten lopen naar het strand. Bus voor stopt voor het complex. De dichtstbijzijnde grote supermarkt is ongeveer 15 minuten lopen.

Huurprijs: 700, - Euro incl. water en elektriciteit

Maspalomas 490.jpg

____________________

Refnr. 481 Maspalomas: Duplex bungalow met 1 slaapkamer. Betegeld terras. Woonkamer met nieuwe bank en een flatscreen-tv. Keuken met 2 pits keramische kookplaat en een kleine koelkast. Gasten badkamer met wasmachine. Slaapkamer met een tweepersoonsbed en inbouwkast. Badkamer met bad. Gemeenschappelijk zwembad, parkeren voor de deur van het complex. Supermarkt in het complex. Huisdieren zijn niet toegestaan!

Huur : 700, - EUR  excl. water en elektriciteit

Maspalomas 481.jpg

____________________

Refnr: 474 Maspalomas, Bungalow zeer compleet ingericht met 1 slaapkamer en een grote tuin, zeer goed onderhouden. Gezellig ingerichtte woon, eetkamer, flatscreen-tv met internationale zenders. Aparte keuken met 4 pits keramische kookplaat en een grote koelkast, veel opbergruimte en zeer compleet qua servicegoed en kookgerij. Lichte slaapkamer met inbouwkast en een tweepersoonsbed. Badkamer met douche, wasmachine. Gezellig terras en een mooie tuin met bomen, ligbedden. Gedeeltelijk overdekt en betegeld. Gemeenschappelijk zwembad. Parkeren direct voor het complex. Bus aan de hoofdweg op loopafstand. Ongeveer 1,5 km van het strand. In de omgeving is er een supermarkt. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Huurprijs: 1.100, - euro excl. Water en elektriciteit

Maspalomas 474.jpg

____________________

Ref N º: 464 Maspalomas, Hoek bungalow met 1 slaapkamer op een rustige locatie, op slechts 2 minuten lopen naar de supermarkt. Overdekte open terras met zitje. Woonkamer met bank en tv. Amerikaanse keuken met een grote koelkast. Slaapkamer met een tweepersoonsbed, een badkamer met bad. Gemeenschappelijk zwembad. Parkeren voor de deur van het complex geen probleem.

Huurprijs: 600, - Euro excl. Water en elektriciteit

Maspalomas 464.jpg

____________________

Ref N º: 206 Maspalomas, Bungalow met 1 slaapkamer, terras en tuin. Woonkamer met normale meubels, televisie met satellietprogramma's. Amerikaanse keuken met 2 velds kookplaat en een kleine koelkast. Afgesloten terras met wasmachine. Slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een kledingkast. Badkamer met bad. Het terras is open, maar wordt omringd door een haag. Dus je hebt een tuin. Kleine honden toegestaan. Gemeenschappelijk zwembad. Parkeren aan de voorzijde van het complex.

Huurprijs: 550, - Euro incl. water en elektriciteit

Maspalomas 206.jpg

____________________

Ref N º: Maspalomas 193, 1 slaapkamer bungalow in rustige omgeving met terras en tuin, met uitzicht op een groene haag. Woonkamer met canarische inrichting en keuken. Eet bar, gasfornuis, koelkast en grote open patio met een wasmachine. Badkamer met bad. 2 eenpersoonsbedden en inbouwkast. Huisdieren zijn toegestaan.

Huurprijs: 800, - € excl.. Water en elektriciteit

maspalomas 3186.jpg

____________________