Makelaardij Immorent-Canarias Specialist in het huren en verhuren van onroerend goed met 2 slaapkamers in Las Palmas Gran Canaria, Spanje

 

Deutsch Englisch Nederlands España

Las Palmas met 2 Slaapkamers

Ref: Las Palmas 24, Appartement met 2 slaapkamers op de 5e verdieping, slechts 100 meter van het Las Canteras-strand. Woonkamer met grote hoekbank, eethoek en een woonkamer kast met Flatscreen-TV. Met balkon. Slaapkamers beide met een tweepersoonsbed en een kledingkast. Aparte keuken met oven en 4 pits keramische kookplaat, grote koelkast en een eethoek. Badkamer met grote douche. Wasmachine. Het balkon is voorzien van meubilair en heeft zelfs een beetje uitzicht op zee. Restaurants, bars, mogelijkheid om te winkelen op loopafstand.

Huur: 550, - Euro excl. Water en elektriciteit

Las Palmas 24

____________________

Ref N º: Las Palmas 20 a, Appartement met 2 slaapkamers bij de haven van Las Palmas. Woonkamer met 2 banken, flat screen tv en een eettafel. Aparte keuken met oven, 4 pits keramische kookplaat en een wasmachine. Master slaapkamer met een tweepersoonsbed en een grote kledingkast, 2e slaapkamer met een stapelbed en een kledingkast. Badkamer. Uitzicht op de haven.

Huurprijs: 500, - Euro excl.. Water en elektriciteit

Las Palmas 20 a.jpg

____________________

Ref N º: Las Palmas 19, appartement met 2 slaapkamers op 110 m² met 2 badkamers en een terras. Direct aan het strand van Las Canteras. Gezellige woonkamer met 2 grote banken, eethoek en TV. Terras met uitzicht op de zee met zitplaatsen. Aparte grote keuken met 4 pits keramische kookplaat, oven en grote koelkast. Gasten toilet en bad, wasmachine. Slaapkamer met een tweepersoonsbed, balkon met uitzicht op de zee. 2 Slaapkamer met 1 tweepersoonsbed, balkon met uitzicht op de zee. Berging. Lift.

Huurprijs: 800, - excl. Water en elektriciteit

Las Palmas 19.jpg

____________________

Refnr: Las Palmas 9, appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers met uitzicht op zee. Amerikaanse keuken met keramische kookplaat en oven, wasmachine met droger en grote koelkast. Woonkamer met nieuwe meubels. Slaapkamer met tweepersoons bed.

Huurprijs: 600,-euro excl. Water en elektriciteit

las palmas 9.jpg

____________________