Makelaardij Immorent-Canarias Specialist in het huren en verhuren van onroerend goed met 1 slaapkamers in Las Palmas Gran Canaria, Spanje

 

Deutsch Englisch Nederlands España

Las Palmas met 1 Slaapkamer

 

Refnr: Las Palmas 26, studio appartement op 46 mē bewoonbare oppervlakte op de 4e verdieping. Op slechts 100 meter van het Las Canteras-strand. Woonkamer met 3 zits bank, eettafel en Flatscreen TV. Keuken met grote koelkast, wasmachine, oven en fornuis. Slaapgedeelte met een tweepersoonsbed. Douche. Dressing.

Huur :. 500, - Euro inclusief water, elektriciteit en internet tot 100, - Euro

Las Palmas 26

____________________

Ref N º: Las Palmas 22, Studio-appartement op de 6e verdieping met uitzicht op zee in de eerste rij naar de zee. Woonkamer met grote hoekbank, een woonkamer kast met flatscreen-tv. Internet en telefoon aansluiting mogenlijk. Eethoek. tweepersoonsbed. Door een muur afgescheiden, Amerikaanse hoogglans keuken met kleine koelkast, Kooplaat en oven Wasmachine en droger, en vaatwasser. Grote badkamer met douche. Aluminium deuren en zonwering. Lift, receptie en een gemeenschappelijk zwembad. Slechts een paar meter van het zandstrand, restaurants, ect.

Huurprijs: 680, - Euro

Las Palmas 22.jpg

____________________

Ref N º: Las Palmas 21, studio-appartement op de 5e verdieping met uitzicht op zee in de eerste rij naar de zee. Woonkamer met 2-zits bank, stoel, tv. Internet en telefoon aansluiting mogenlijk. Eethoek. tweepersoonsbed, door glasblokken wand afgescheiden, amerikaanse hoek keuken met een kleine koelkast, gasfornuis en diverse kasten. Wasmachine en droger, en vaatwasser. Grote badkamer met douche. Aluminium deuren en zonwering. Lift, receptie en een gemeenschappelijk zwembad. Slechts een paar meter van het zandstrand, restaurants, ect.

Huurprijs: 680, - Euro

Las Palmas 21.jpg

____________________

Ref N º: Las Palmas 11, appartement met 1 slaapkamer op de eerste Verdieping met balkon met uitzicht op de zee en het strand van Las Canteras met 60 m² richting het noorden met lift. ongeveer 30 meter van het strand. Woonkamer met eethoek. Kleine keuken met 2 veld keramische kookplaat en kleine koelkast. Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden.

Huurprijs: 530, - € excl.. Water en elektriciteit

Las Palmas 11.jpg

____________________

Ref N º: Las Palmas 10, zeer mooi appartement met 45 m² woonruimte in de eerste Verdieping aan het Las Canteras strand. Moderne woonkamer met tv en grote ramen. Amerikaanse keuken met 4 keramische kookplaat, grote koelkast en eetbar. Slaapkamer met dubbel bed en grote inbouwkast, badkamer met douche.

Huurprijs: 550, - € excl.. Water en elektriciteit

Las Palmas 10.jpg

____________________