Makelaardij Immorent-Canarias Specialist in het huren en verhuren van onroerend goed met 3 slaapkamer in Gran Canaria, Spanje

 

Deutsch Englisch Nederlands España

El Tablero met 3 Slaapkamers

 

Refnr: Tablero 117, appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers op de 1e verdieping zonder lift. Op ongeveer 136 mē bewoonbare oppervlakte met terras. Grote woonkamer met een grote L-bank, woonkamer kast, flatscreen tv en een piano, een eethoek en een balkon. Aparte grote keuken met full size koelkast en fornuis, met directe toegang tot de betegelde terras. Wasmachine en droger. 2 badkamers, een bad. De slaapkamers zijn allen met grote inbouwkasten voor voldoende opbergruimte. 1 slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met een stapelbed. Op een rustige locatie, op loopafstand van supermarkten. Parkeren voor de deur van de plant.

Huur: 850, - excl. excl. Water en elektriciteit

 

El Tablero 117

____________________

Ref: Tablero 116, Dubbel woonhuis met 3 slaapkamers en 2 badkamers op 120 mē bewoonbare oppervlakte op 2 verdiepingen. Woonkamer met bank met kast en TV. Airconditioning. Aparte keuken met 4-keramische kookplaat en oven, grote koelkast, eethoek. 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en inbouwkast. 2e slaapkamer met een tweepersoonsbed en een bureau, evenals 2 andere kamers. Terras, gedeeltelijk overdekt. Kelderruimte. Parkeergelegenheid beschikbaar. Op loopafstand van het winkelcentrum en andere winkels, bus en taxi's.

Huur: 790, - Euro excl. Water en elektriciteit

El Tablero 116

____________________