Makelaardij Immorent-Canarias Specialist in het huren en verhuren van onroerend goed met 3 slaapkamer in Gran Canaria, Spanje

 

Deutsch Englisch Nederlands España

El Tablero met 3 Slaapkamers

 

 

 

Ref N : Tablero 132, appartement op de eerste verdieping met 3 slaapkamers en 2 badkamers. In een rustige zijstraat met kleine balkons en een terras met gedeeltelijk uitzicht op zee. Bovendien, 1 trap hoger een dakterras, zeer groot met wasruimte en wasmachine. Ruime woonkamer met 2 x 2 banken, een grote tv en een eethoek, een klein balkon. 2 doucheruimtes. De slaapkamers zijn als volgt ingericht: 1e slaapkamer met klein tweepersoonsbed en ingebouwde kledingkast met directe toegang tot het grote terras, niet zichtbaar en zijdelings zeezicht. De 2e slaapkamer heeft een klein tweepersoonsbed en een grote ingebouwde kledingkast. De 3e slaapkamer is de grote slaapkamer, deze is groter met een tweepersoonsbed, kledingkast en een klein balkon. De aparte keuken is uitgerust met een 4-pits keramische kookplaat, een oven, 2 grote koelkasten en een eethoek en een klein balkon. Een trap heeft een groot dakterras, deels met uitzicht op zee en bergen, wasruimte. Parkeren is mogelijk in de straat. Het winkelcentrum ligt op loopafstand. Bus- en taxiverbindingen direct om de hoek. Dieren kunnen door de eigenaar gedudet worden, indien klein en rustig, met extra borg.

Huurprijs: 1.000, - Euro excl. Water en elektriciteit

El Tablero 132

____________________

Ref N : Tablero 115, appartement met 3 slaapkamers, balkon, dakterras op ongeveer 100 m . Op de 1e verdieping met trappen, eenvoudige ingericht. Aparte keuken met 4-pits keramische kookplaat en oven. Grote koelkast, eethoek en berging, open. Woonkamer met airconditioning en telefoon / internetaansluiting, klein balkon. Grote slaapkamer met een tweepersoonsbed, een grote kledingkast en een balkon, een kleine kamer met een bank en een ladekast. 2e slaapkamer met tweepersoonsbed, grote kledingkast en balkon en tv-aansluiting. 1 verdieping hoger boven het appartement is het dakterras, half overdekt. Een extra wasruimte met kasten voor gereedschap en buitendouche. Dieren zijn toegestaan met toestemming van de verhuurder. In de buurt, op loopafstand zijn apotheken, supermarkten, taxi's, busdienst, ect.

Huurprijs: 800, - Euro excl. Water en elektriciteit

El Tablero 115

____________________