Makelaardij Immorent-Canarias Specialist in het huren en verhuren van onroerend goed met 1 slaapkamer in Gran Canaria, Spanje

 

Deutsch Englisch Nederlands España

El Tablero met 1 Slaapkamer

 

Refnr: Tablero 123, Garage huren van ongeveer 16 mē vloeroppervlak. In een zijstraat. Zeer ruim voor auto's en/of andere mogelijkheden. Direct huurbaar.

Huur: 550, - Euro

 El Tablero 123 garage

____________________

Refnr: Tablero 119, Appartement op de 1e verdieping met 1 slaapkamer. Woonkamer met 3 zits bank en een kast. Keuken met 4 pits-fornuis en oven, grote koelkast. Patio met veel ruimte tegen te gaan. Badkamer met wasmachine. Slaapkamer met garderobe. De eigenaar plaatst op aanvraag 2 bedden.

Huurprijs: 400, - Euro excl. Water en elektriciteit

 El Tablero 119

____________________

Ref N º: Tablero 77, Appartement 42 m² leefruimte met een slaapkamer op een rustige locatie. Gerenoveerd, slaapkamer met een tweepersoonsbed, keuken met vaatwasser en wasmachine en droger, keramische kookplaat en grote koelkast. Moderne woonkamer met flatscreen televisie en airconditioning, telefoon en internetaansluiting. Badkamer met douche. Balkon. Lift en een ondergrondse parkeergarage.Huis voor niet rokers. geen huisdieren toegestaan.

Huur: 470, - € excl.. Water en elektriciteit

el tablero 77.jpg

____________________

Refnr: Tablero 71, Kleine studio met amerikaanse keuken en badkamer. Dit object heeft ongeveer 34 m2 woonoppervlak en is zeer geschikt voor 1 persoon

Huurprijs: 400,- Euro incl. Water en Stroom

tablero71

____________________