Makelaardij Immorent-Canarias Specialist in het huren en verhuren van onroerend goed met 1 slaapkamer in Gran Canaria, Spanje

 

Deutsch Englisch Nederlands España

El Tablero met 1 Slaapkamer

 

 

Ref N : Tablero 136, appartement op de 2e verdieping met lift, met 1 slaapkamer. Woongedeelte met airconditioning Internet / telefoonaansluiting. Ongemeubileerd, maar de eigenaar kan ook meubels stellen. Doucheruimte. Slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en grote inbouwkast. Amerikaanse keuken met oven, 4-pits keramische kookplaat, grote koelkast, wasmachine en veel werkruimte. Kleine dieren alleen evt. Met toestemming en met meer borg mogelijk.

Huurprijs: 600, - Euro excl. Water en elektriciteit

 El Tablero 136360 virtual tour

Klik op het pictogram om de 360 graden-tour te starten.

____________________

Ref N : Tablero 124, verschillende appartementen in een rustig complex met 1 en 2 slaapkamers van verschillende afmetingen op verschillende verdiepingen. Nieuw gebouw, eerste bewoning met nieuw meubilair, balkon. Lift. Afhankelijk van de maat iets anders in de huurprijs. Woonkamer met L-bank en een woonkamer, een kast en een eethoek. Amerikaanse nieuwe keuken met 4-pits keramische kookplaat, oven, grote koelkast, sommige met vaatwasser. De hoofdslaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed en een grote schuifdeurkast. De 2e slaapkamer met 1 bed en schuifdeurkast. Nieuwe badkamer met grote douche. Wasmachine. In de appartementen met balkon is de wasmachine buiten.
Dieren mogelijk, dan alleen met instemming van de eigenaar. Parkeren bij de accommodatie in verschillende straten. In de omgeving is het grote winkelcentrum en diverse supermarkten, busdiensten en taxi's.


Huurprijs: vanaf 800, - Euro excl. Water en elektriciteit

 El Tablero 124

____________________

Refnr: Tablero 123, Garage huren van ongeveer 16 m vloeroppervlak. In een zijstraat. Zeer ruim voor auto's en/of andere mogelijkheden. Direct huurbaar.

Huur: 550, - Euro

 El Tablero 123 garage

____________________

Refnr: Tablero 119, Appartement op de 1e verdieping met 1 slaapkamer. Woonkamer met 3 zits bank en een kast. Keuken met 4 pits-fornuis en oven, grote koelkast. Patio met veel ruimte tegen te gaan. Badkamer met wasmachine. Slaapkamer met garderobe. De eigenaar plaatst op aanvraag 2 bedden.

Huurprijs: 400, - Euro excl. Water en elektriciteit

 El Tablero 119

____________________

Ref N º: Tablero 77, Appartement 42 m² leefruimte met een slaapkamer op een rustige locatie. Gerenoveerd, slaapkamer met een tweepersoonsbed, keuken met vaatwasser en wasmachine en droger, keramische kookplaat en grote koelkast. Moderne woonkamer met flatscreen televisie en airconditioning, telefoon en internetaansluiting. Badkamer met douche. Balkon. Lift en een ondergrondse parkeergarage.Huis voor niet rokers. geen huisdieren toegestaan.

Huur: 470, - € excl.. Water en elektriciteit

el tablero 77.jpg

____________________

Refnr: Tablero 71, Kleine studio met amerikaanse keuken en badkamer. Dit object heeft ongeveer 34 m2 woonoppervlak en is zeer geschikt voor 1 persoon

Huurprijs: 400,- Euro incl. Water en Stroom

tablero71

____________________