Makelaardij Immorent-Canarias Specialist in het huren en verhuren van onroerend goed met 2 slaapkamers in Cercados de Espino Gran Canaria, Spanje

 

Deutsch Englisch Nederlands España

Cercados de Espino met 2 Slaapkamers

Refnr: Tejeda 1, vrijstaand huis in een klein dorp, centraal gelegen in de bergen. Met 2 slaapkamers op 2 etages met dakterras. Uitzicht op het stuwmeer en de bergen. Woongedeelte met 2 banken en een flatscreen-tv. Aparte keuken met oven en keramische kookplaat. Doucheruimte. 2 slaapkamers elk met een tweepersoonsbed en een kledingkast. Trap naar het dakterras. Smal balkon. Naar het volgende dorp met een grote supermarkt rijdt u met de auto in ongeveer 20 minuten.

Huurprijs: 800, - Euro excl. Water en elektriciteit

Tejeda 1

____________________

Refnr: Cercado de Espino 2, Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer op ongeveer 75 m2 woonoppervlak op de 1e verdieping. Garage en kleine berging. Alle kamers zijn licht en heb je een prachtig uitzicht. Moderne badkamer met douche en een terras. De woonkamer is groot. De Amerikaanse keuken is geïntegreerd in de woonkamer. 1 slaapkamer. De keuken en de woonkamer meubels wordt geleverd door de verhuurder. Telefoon en internetaansluiting zijn beschikbaar. Huisdieren zijn toegestaan. Absoluut rustig. Busverbinding aanwezig , ook een supermarkt, ect ... om te winkelen, maar een eigen auto wordt aangeraden, het is is ongeveer 15 minuten rijden naar Arguineguin. Huisdieren zijn toegestaan.

Huur: 600, - Euro excl. Water en elektriciteit

** Loading Image **** Loading Image **** Loading Image **** Loading Image **** Loading Image **** Loading Image **

____________________

 

Refnr: Cercado de Espino 3, Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer op ongeveer 75 m2 woonoppervlak op de 2e verdieping. Garage en kleine berging. Alle kamers zijn licht en heb je een prachtig uitzicht. Moderne badkamer met douche en een terras. De woonkamer is groot. De Amerikaanse keuken is geïntegreerd in de woonkamer. 1 slaapkamer. De keuken en de woonkamer meubels wordt geleverd door de verhuurder. Telefoon en internetaansluiting zijn beschikbaar. Huisdieren zijn toegestaan. Absoluut rustig. Busverbinding aanwezig , ook een supermarkt, ect ... om te winkelen, maar een eigen auto wordt aangeraden, het is is ongeveer 15 minuten rijden naar Arguineguin. Huisdieren zijn toegestaan.

Huur: 700, - Euro excl. Water en elektriciteit

** Loading Image **** Loading Image **** Loading Image **** Loading Image **** Loading Image **** Loading Image **

____________________