Makelaardij Immorent-Canarias Specialist in het huren en verhuren van onroerend goed met 3 slaapkamers in Castillo Romeral Gran Canaria, Spanje

 

Deutsch Englisch Nederlands España

Castillo de Romeral mit 3 Schlafzimmer

 

Refnr: Castillo Romeral 17, Huis met 3 slaapkamers en 2 badkamers op 94 m². Airconditioning, aparte keuken met grote koelkast en 4 pits keramische kookplaat, veel bergruimte. Woonkamer met 2 en 3 zits bank. 3 slaapkamers. Master slaapkamer met balkon. Eigen tuin op ca. 105 vierkante meter. Garage met ruimte voor 2 auto's.

Huur: 850, - euro excl. Water en elektriciteit

Castillo Romeral 17

____________________

Ref N º: Castillo Romeral 15, Huis met 3 slaapkamers en 2 badkamers, terras en balkon op ca. 100 m² woonoppervlak. Woonkamer met comfortabele bank en wandmeubel, eethoek en TV. Gasten badkamer en een aparte keuken. Oven, 4 pits keramische kookplaat, grote koelkast, vaatwasser en wasmachine. Master slaapkamer met een tweepersoonsbed. 2 Slaapkamers met een eenpersoonsbed. Tuin met terras en barbecue, voldoende ruimte voor 20 personen, berging. Nabijgelegen strand. Naar het centrum zijn ongeveer 10 minuten lopen.

Huurprijs: 850, - Euro excl. Water en elektriciteit

Castillo de romeral 15.jpg

____________________

Refnr: Castillo Romeral 5, mooi appartement met 3 slaapkamers op 77 m2 woonruimte en een badkamer op de 3e verdieping. Centraal gelegen aan zee met lift en moderne faciliteiten. Wasmachine, droger. Slaapkamer met grote kast, grote keuken met oven en 4 keramische kookplaat en veel kasten en een eethoek met 4 stoelen. De woonkamer ligt direct naast de keuken met een comfortabel bankstel en dressoir. De badkamer is nieuw met douche, het appartement is deels ingericht.

Huur: 495, - Euro excl. Water en elektriciteit

castillo romeral5

____________________